protein takviyesi salak için ürünler (118)

Saf enginar ekstresi sindirim sağlığı için - Fonksiyonel bileşenler

Saf enginar ekstresi sindirim sağlığı için - Fonksiyonel bileşenler

Valerian Ekstresi, geleneksel olarak rahatlamayı teşvik etmek ve sağlıklı uyku düzenlerini desteklemek için bilinen çok yıllık bir bitki olan Valeriana officinalis bitkisinin köklerinden elde edilir. Ekstrakt, merkezi sinir sistemi ile etkileşime giren valerenik asit gibi bileşenler içerir ve bu da sakinleştirici etkilerine katkıda bulunabilir. Valerian Ekstresi, huzur hissini teşvik etmek ve uyku kalitesini artırmak amacıyla diyet takviyeleri ve bitkisel formülasyonlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. SRS Nutrition Express, Valerian Ekstresi de dahil olmak üzere premium bitkisel ekstraktlar sağlama konusunda mükemmel bir performans sergilemektedir. Üst düzey kaynak sağlama, son teknoloji ekstraksiyon yöntemleri ve titiz kalite güvencesi ile ürünlerimizde eşsiz mükemmeliyet sunmaktayız. Müşteri odaklı yaklaşımımız, şeffaflık, olağanüstü hizmet ve çeşitli beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için güvenilir çözümler üzerinde durmaktadır. Diğer İsim: Ginkgo biloba Özellikler / Saflık: Valerenik asit 0.4-0.8% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 8057-49-6 Görünüm: Sarı kahverengi ince toz Ana işlev: Kan dolaşımını iyileştirme; Sinir sistemini koruma Test Yöntemi: HPLC Koku ve Tat: Karakteristik Ekstrakt Oranı: 10:1 Parça boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤5.0% Ateşte Kalan Kalıntı: ≤10.0% Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Ağır Metaller: NMT 10ppm Arsenik (As): NMT 3ppm Kurşun (Pb): NMT 2ppm Cıva (Hg): NMT 0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT 1ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT10,000cfu/g
Saf Enginar Ekstresi Sindirim Sağlığı İçin - Fonksiyonel Bileşenler

Saf Enginar Ekstresi Sindirim Sağlığı İçin - Fonksiyonel Bileşenler

Enginar, Akdeniz'e özgü bir bitkidir. Yaprak, sap ve kökten elde edilen özler tıpta kullanılmaktadır. Enginar özü, bulantı ve kusmayı hafifletmenin yanı sıra spazmları ve gazı da azaltabilir. Bu bileşiklerin kolesterolü düşürme ve karaciğer koruma ile de bağlantılı olduğu gösterilmiştir. Enginar, sindirim bozuklukları ve kanda yüksek kolesterol veya diğer lipid seviyelerini tedavi etmek için yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca yüksek tansiyon, hepatit C, irritabl bağırsak sendromu (IBS) ve çeşitli diğer rahatsızlıkların tedavisinde de kullanılmaktadır. Tüm ürünlerimiz için yılların deneyimine ve sıkı erişim ve test mekanizmalarına sahibiz, Avrupa ve dünyanın geri kalanında müşterilerimiz bulunmaktadır. Diğer İsim: Cynara scolymus, cynarin Özellikler / Saflık: %2.5 / %5 Cynarin UV (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 84012-14-6 Görünüm: Kahverengi ince toz Ana işlev: Kanda kolesterolü düşürmek, kilo kaybını teşvik etmek Test Yöntemi: UV HPLC Koku & Tat: Karakteristik Analiz: Cynarin≥%2.5 Parçacık boyutu: %100 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤%5.0 Ateşte kalıntı: ≤%10.0 Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözünürlük: Suda %100 çözünür Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Civa (Hg): NMT0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT1ppm
Premium Maltodekstrin Sürekli Enerji İçin - Yardımcı Maddeler

Premium Maltodekstrin Sürekli Enerji İçin - Yardımcı Maddeler

Maltodekstrin, bir gıda bileşeni olarak kullanılan bir oligosakarittir. Tahıl nişastasından kısmi hidroliz ile üretilir ve genellikle beyaz, higroskopik, sprey kurutulmuş toz halinde bulunur. Maltodekstrin, glikoz kadar hızlı emilen kolay sindirilebilir bir bileşendir ve polimerizasyon derecesine bağlı olarak orta derecede tatlı veya neredeyse tatsız olabilir. SRS Nutrition Express BV, Avrupa'da depolara sahiptir; FCA veya DDP terimleri her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: mısır şurubu katıları, modifiye mısır nişastası, modifiye pirinç nişastası Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9050-36-6 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Gıda bileşenleri Test Yöntemi: GB/T20884-2007 Koku: Maltodekstrin özel kokusuna sahip ve başka bir koku yok Tat: Tatsız veya hafif tatlı, başka bir tat yok Standartlar: Dekstroz Eşdeğeri, % (m/m) (Katıdaki Redüktör Şeker (dekstroz) %): 18-20 Nişasta Testi: Negatif Nem % (m/m): ≤6.0 Çözünürlük % (m/m): ≥98.0 pH: 4.5-6.5 Kül % (m/m): ≤0.6 İyot Deneyi: Mavi reaksiyon yok As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Kükürt Dioksit Kalıntısı mg/kg: ≤10
SIVİ GIDA ENTEGRATÖRLERİ, ŞURUPLAR

SIVİ GIDA ENTEGRATÖRLERİ, ŞURUPLAR

Besin takviyesi şurupları, diyeti temel besin maddeleri ile zenginleştirmenin lezzetli ve kolay bir yolunu sunar. Bu tatlı sıvılar, tablet veya kapsül yutmakta zorluk çekenler için özellikle uygundur ve lezzetli, kolay bir alternatif sunar. Şuruplar genellikle vitaminler ve minerallerle zenginleştirilmiştir, bu da onları çocuklar ve yetişkinler için popüler bir seçim haline getirir.
Toz gıda entegratorleri stick paketlerde

Toz gıda entegratorleri stick paketlerde

Toz gıda takviyelerinin stick pack'leri, diyeti temel besin maddeleriyle desteklemenin modern ve pratik bir yolunu sunar. Bu küçük paketler taşınması ve kullanılması kolaydır, hızlı ve gizli bir takviye imkanı sağlar. Aktif bir yaşam tarzına sahip olanlar için ideal olan stick pack'ler, basit ve hızlı bir takviye arayanlar arasında popüler bir seçimdir.
soyulmuş karabuğday

soyulmuş karabuğday

Kabuklu karabuğday (trigo sarraceno descascarillado), dış kabuğu çıkarılmış karabuğday tanelerini ifade eder; bu dış kabuk, yenilebilir olmayan sert bir katmandır. Kabukları çıkarıldıktan sonra, karabuğday taneleri yumuşak bir dokuya sahip olup açık renkte olurlar, bu da pişirmeyi kolaylaştırır ve onları çeşitli mutfak kullanımları için uygun hale getirir. Kabuklu karabuğday, proteinler, lif, magnezyum ve çinko gibi mineraller ve antioksidanlar dahil olmak üzere besin açısından zengindir. Ayrıca, doğal olarak glütensizdir, bu da onu çölyak hastalığı veya glüten intoleransı olan kişiler için ideal kılar. Çorbalar, güveçler, salatalar için kullanılabilir veya pirinç veya kinoa yerine pişirilebilir ve karmaşık karbonhidratlar ile temel besin maddelerinin mükemmel bir kaynağıdır.
Pirinç

Pirinç

CROVAY NATURAL SOLUTIONS'ta, hem insan tüketimi hem de çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal olan yüksek kaliteli tahılların geniş bir yelpazesini sunuyoruz. Bu çok yönlü doğal bileşenler, birçok sektörde temel bir unsur haline gelmiştir. İnsan Tüketimi İçin Tahıllar Tam tahıllar ve doğal olarak işlenmiş tahıllar, diyetlerde besleyici ve sağlıklı bir seçenek olarak kendini kanıtlamıştır. En popüler olanlardan bazıları şunlardır: Pirinç: Tuzlu yemeklere eşlik etmek ve tatlılar hazırlamak için uygun, karbonhidrat açısından zengin tahıl çeşitleri.
Orta bulgur

Orta bulgur

orta boyutlu olup, ince bulgura göre daha kalın bir doku sağlar. Hazırlanmasının kolaylığı ve besin faydaları nedeniyle Orta Doğu, Akdeniz ve dünyanın diğer bölgelerinde geleneksel bir malzemedir. Bu tür bulgur çok yönlüdür ve salatalar, pilavlar, güveçler gibi çeşitli tariflerde kullanılır ve pirinç veya kinoa gibi bir yan yemek olarak servis edilir. Orta bulgurun dokusu, dolgu veya tahıl salataları gibi daha sağlam bir yapı gerektiren yemekler için idealdir, hafif cevizli bir tat ve hoş bir kıvam sunar.
İnce bulgur

İnce bulgur

İnce bulgur, önceden pişirilmiş, kurutulmuş ve ardından çok küçük parçalara kesilmiş bir tür kırılmış buğdaydır ve ince bir doku elde edilir. Bu tür bulgur, Orta Doğu ve Akdeniz mutfağında yaygın bir bileşendir. Hızlı hazırlanışı ve besin değeri, onu çok yönlü ve sağlıklı bir gıda haline getirir. Tabule, salatalar, çorbalar ve iç harçlar gibi tarifler için idealdir ve çeşitli tatlar ve baharatlarla iyi bir şekilde birleşen yumuşak bir doku sunar. İnce bulgur, tam tahıllı ve besleyici gıdalar arayanlar için sağlıklı bir seçenek olup, düşük yağ içeriği ile günlük diyete kolayca dahil edilebilir.
Beyaz Chia

Beyaz Chia

Beyaz chía, chía tohumlarının (Salvia hispanica) bir çeşidini ifade eder ve açık rengi ile karakterizedir; bu renk beyazdan bej rengine kadar değişir. Siyah chía gibi, beyaz chía da aynı bitkiden gelir ve besin değerleri oldukça benzer olduğundan, her iki çeşit de neredeyse birbirinin yerine kullanılabilir olarak kabul edilir.
Kaba bulgur

Kaba bulgur

Kalın bulgur, önceden pişirilmiş, kurutulmuş ve daha büyük parçalara bölünmüş bir buğday çeşididir. Bu, ince ve orta bulgura kıyasla daha sağlam ve çiğnenebilir bir doku sağlar. Orta Doğu, Akdeniz ve dünyanın diğer bölgelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır, özellikle de tutarlı ve topraksı bir tat gerektiren yemeklerde. Genellikle güveçlerde, pilavlarda, çorbalarda ve ana yemeklerin temeli olarak kullanılır. Ayrıca pirinç veya kinoa gibi diğer tahılların yerine geçmek için de kullanılır ve kibbeh gibi sert bir doku gerektiren yemekler yapmak için popülerdir. Kalın bulgur, hafif cevizli bir tat sunar ve çeşitli yemek hazırlıklarına besin ve yoğunluk katmak için mükemmel bir bileşendir.
siyah quinoa

siyah quinoa

Quinoa negra es una variedad de quinoa que se caracteriza por su color oscuro y su sabor ligeramente dulce, con matices terrosos y un toque más intenso que las variedades blanca y roja. La textura de la quinoa negra es más crujiente, incluso después de cocerla, lo que la hace ideal para recetas en las que se busca un grano que mantenga su forma y aporte una textura firme.
Şeker kamışı

Şeker kamışı

Şeker Kamışı (caña de azúcar), şekerin çıkarılması için esas olarak yetiştirilen, graminyalar familyasına ait tropikal bir bitkidir. Şeker kamışı, sakkaroz açısından zengindir ve dünyadaki başlıca şeker kaynaklarından biridir. Bu bitkinin sapları hasat edilir, suyu çıkarılır ve ardından ham şeker, rafine şeker, melas ve diğer yan ürünleri üretmek için işlenir. Şekerin yanı sıra, şeker kamışı bioetanol ve diğer endüstriyel ürünlerin üretiminde de kullanılmaktadır.
Rafine edilmemiş şeker

Rafine edilmemiş şeker

Şeker Non-Centrifugal (azúcar no centrifugado), melasayı çıkarmak için santrifüj işlemi olmadan üretilen bir şeker türüdür. Bu, şeker kamışı suyunda bulunan birçok besin ve mineralin korunmasını sağlayan rafine edilmemiş bir şekerdir. Rafine edilmemiş şekerin bazı yaygın örnekleri arasında panela, jaggery ve gur bulunmaktadır. Bu tür şeker, dünyanın çeşitli yerlerinde yiyecek ve içecekleri tatlandırmak için kullanılmakta ve rafine şekerden daha doğal olarak kabul edilmektedir.
beyaz quinoa

beyaz quinoa

Beyaz quinoa, quinoa'nın en yaygın çeşitlerinden biridir; bu tohum, tahıllara benzer kullanımı ve besin değeri nedeniyle bir pseudosereali olarak kabul edilir. Beyaz quinoa, pişirildiğinde hafif fındıksı bir tada sahip, yumuşak bir lezzet ve kabarık bir dokuya sahiptir. Güney Amerika'nın And Dağları'na özgüdür ve binlerce yıldır temel bir gıda maddesi olmuştur.
Siyah chia

Siyah chia

Kara chía, Meksika ve Orta Amerika kökenli bir bitki olan chía tohumlarının (Salvia hispanica) bir çeşidini ifade eder. Kara chía tohumları koyu bir renge sahiptir ve besin değeri açısından beyaz chía tohumlarına çok benzer. Chía, mükemmel bir besin kaynağı olması ve sağlık için faydalı özellikleri ile tanınır.
Yulaf

Yulaf

CROVAY NATURAL SOLUTIONS'ta, hem insan tüketimi hem de çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal olan yüksek kaliteli tahılların geniş bir yelpazesini sunuyoruz. Bu çok yönlü doğal bileşenler, birçok sektörde temel bir unsur haline gelmiştir. Yulaf: Lif, protein ve betaglükano bakımından zengin, tahıl, bisküvi ve fırın ürünleri hazırlamak için idealdir.
Asetil L-Karnitin: NeuroBoost Karnitin - Karnitin Serisi

Asetil L-Karnitin: NeuroBoost Karnitin - Karnitin Serisi

Asetil-L-karnitin, ALCAR olarak da bilinir, metabolizmada rol oynar ve nöroprotektif özelliklere sahiptir, beyne enerji sağlar ve nöron sağlığını destekler. Asetil-L-karnitin, esasen bir asetil grubu ile birleştirilmiş L-karnitindir. Asetil grubu, asetil L-karnitinin beyin ve sinirlerde aktif bir şekilde bulunmasını sağlar. Ayrıca, nörotransmitter asetilkolin ve asetil koenzim A'nın üretimi için kritik bir substrattır. Bunlar, amino asitler, yağ asitleri ve karbonhidratlardan enerji üretiminde hayati ara maddelerdir. Diğer İsim: N,N-Dimetil benzenamin Özellikler / Saflık: ≥98.0% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 14992-62-2 Görünüm: Beyaz kristal ince toz Ana işlev: egzersiz performansını, enerji metabolizmasını ve iyileşmeyi desteklemek. Test Yöntemi: HPLC Moleküler Formül: C9H18ClNO4 CAS No: No 5080-50-2 Çözüm Görünümü: Şeffaf ve Renksiz Tanımlama: Pozitif Analiz: 98.5%~102.0% Kalan Etanol: ≤5000ppm Özel Dönme (°): 26.0°~-29.0° Kurutma kaybı: ≤0.5% Ateşte Kalan: ≤0.5% PH: 2.3-2.6 Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Bitkisel Ekstrakt Ginsenosid Tozu Sağlıklı Ginseng Kökü Ekstraktı Ginsenosid Hammadde - Fonksiyonel Bileşenler

Bitkisel Ekstrakt Ginsenosid Tozu Sağlıklı Ginseng Kökü Ekstraktı Ginsenosid Hammadde - Fonksiyonel Bileşenler

Ginseng ekstresi, kanser hücreleri üzerinde sitotoksik etkiye sahip ginsenosid açısından zengindir. Önemli olan, vücudun bağışıklığını artırmaları ve protein sentezini olumlu yönde etkilemeleridir. Diğer İsim: Ginseng Ekstresi Özellikler / Saflık: Toplam ginsenosid >%10 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: GL 10U 181201 Görünüm: GL 10U 181201 Ana işlev: beyin sağlığı, bağışıklık fonksiyonu, kan şekeri, genel iyilik halini iyileştirme Test Yöntemi: UV, TLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Ginsenosid ≥%10 Ekstrakt oranı: 8:1 Parçacık boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤%5.0 Ateşte Kalan Kalıntı: ≤%10.0 Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözücü kalıntısı: Eu.Ph 9.0'a uygun Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Boswellia Serrata Ekstresi: Üstün Eklem Desteği - Fonksiyonel Bileşenler

Boswellia Serrata Ekstresi: Üstün Eklem Desteği - Fonksiyonel Bileşenler

Boswellia serrata ekstresi, Boswellia ağacının reçinesinden elde edilen çok yönlü bir doğal bitki ekstresidir. Genellikle bitkisel tıp, farmasötik hazırlıklar, aromaterapi ve cilt bakımı gibi çeşitli amaçlar için kullanılır. Soluk beyaz bir renge sahiptir ve kendine özgü aroması, bitkisel özellikleri ve sağlık faydaları ile tanınır. Diğer İsim: Hint tütsüsü ekstresi Özellikler / Saflık: %45 %65 %85 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 97952-72-2 Görünüm: Krema beyazı ince toz Ana işlev: Anti-inflamatuar, Eklem sağlığı desteği Test Yöntemi: Titrasyon Koku & Tat: Karakteristik Analiz: Boswellia asitleri ≥ %85 Parçacık boyutu: %98 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤ %5.0 Ateşte kalıntı: ≤ %5.0 Hacim Yoğunluğu: 0.4-0.6 g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk Kontaminasyonu: 0.6-0.9 g/ml Ağır Metaller: NMT 10 ppm Kurşun (Pb): NMT 3 ppm Arsenik (As): NMT 2 ppm Cıva (Hg): NMT 0.1 ppm Kadmiyum (Cd) Mikrobiyolojik: NMT 1 ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT 10,000 cfu/g
L-Karnitin Tartrat: LeanFuel Karnitin - Karnitin Serisi

L-Karnitin Tartrat: LeanFuel Karnitin - Karnitin Serisi

L-karnitin tartarat, L-karnitinin stabil formudur, beyaz kristal tozdur. Hoş bir asidik kokuya sahiptir. Suda çözünür, organik çözücülerde çözünmez. L-karnitin, yağın enerjiye dönüşümünü teşvik eden bir amino asittir, insan vücudu üzerinde toksik yan etkileri yoktur, özellikle aerobik egzersiz yapan kişiler için yağ azaltma konusunda daha belirgin bir etki gösterir. Tıpta ve sağlık ürünlerinde, gıda katkı maddelerinde vb. kullanılır. Diğer İsim: L-Karnitin-L-Tartrat Özellikler / Saflık: ≥98.0% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 36687-82-8 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: egzersiz performansını desteklemek, enerji metabolizması. Test Yöntemi: HPLC Analiz (L-Tartrat asidi): 31.8%±1.0% Tanımlama: Pozitif Özel Dönme: 9.5°~-11.0° -10.28° USP Erime noktası: 169℃~175℃ Kurutma kaybı: ≤0.5% Ateşte kalıntı: ≤0.2% pH: 3.0~4.5 Klorür: NMT4000ppm Siyanür: Yok Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT1ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT1ppm
Yiyecek Kıvamlaştırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Kaliteli Guar Gum - Ekstraktlar

Yiyecek Kıvamlaştırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Kaliteli Guar Gum - Ekstraktlar

Guar sakızı, aynı zamanda guar fasulyesi sakızı olarak da bilinir, baklagil bitkisi guar fasulyesinin bir ekstraktıdır ve genellikle gıda kalınlaştırıcı olarak kullanılan yarı galaktomannandır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün bulunabilirliği sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyoruz ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: guar fasulyesi sakızı Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9000-30-0 Görünüm: Krem beyazı serbest akışkan toz Ana işlev: Asidite Düzenleyicileri, Antioksidanlar Test Yöntemi: HPLC Koku & Tat: Karakteristik Parçacık boyutu (%): ≥%99 200 ağdan geçer Nem (w/%): ≤%15.0 PH: 5.0-7.1 Viskozite 2 Saat 1% çözüm: ≥5500.0 Galaktomannan %: ≥%82.0 Kül (w/%): ≤%1.5 Protein (w/%): ≤%7.0 Asit çözünmezler (w/%): ≤%7.0 Bor test: Yok Kurşun (Pb)/(mg/kg): NMT 2ppm Arsenik (As)/(mg/kg): NMT 3ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT 5000 cfu/g Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış
Pürüzsüz doku için birinci sınıf ksantan sakızı - Ekstralar

Pürüzsüz doku için birinci sınıf ksantan sakızı - Ekstralar

Kalınlaştırıcı, stabilize edici ve emülsifiye edici olarak kullanılan bir katkı maddesi olan ksantan sakızı, Xanthomonas campestris bakterisinin su çözeltisi ile beslenmesi sonucu elde edilir. Bu çözeltinin kaynağı mısır, soya, süt veya buğdaydan elde edilen glukozdur. SRS Nutrition Express'in Avrupa'da depoları bulunmaktadır, FCA veya DDP terimleriyle her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: Ksantan Sakızı Spesifikasyon/ Saflık: 80mesh (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 11138-66-2 Görünüm: Beyazımsı veya Açık Sarı Serbest Akışkan Toz Ana Fonksiyon: Kalınlaştırıcı Koku & Tat: Karakteristik Tanımlama: Pozitif Parçacık Boyutu: %100 80 mesh'ten geçer Viskozite/cP: ≥600 Kesme Performans Değeri: ≥6.5 Kurutma Kaybı: ≤15.0% Ateşte Kalan Kalıntı: ≤16.0% Toplam Azot: ≤1.5ω% Pirüvik Asit: ≤1.5ω% Kurşun (Pb): NMT2ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT5,000cfu/g Toplam Maya & Küf: NMT500cfu/g E.coli: ≤3.0mpn/g Salmonella: 0/25g Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış
Saf ayçiçek lesitini ile genel sağlığı iyileştirin - Yardımcı maddeler

Saf ayçiçek lesitini ile genel sağlığı iyileştirin - Yardımcı maddeler

Ayçiçeği lesitini, ayçiçeği tohumlarından elde edilen doğal bir yağlı madde olup, hem bitkilerde hem de hayvanlarda bulunur. Genellikle çeşitli gıda ve kozmetik ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır. Nötr bir tada sahip olan bu sarı-kahverengi sıvı veya toz, özellikle soya alerjisi olanlar veya soya tercih etmeyenler tarafından soya lesitini alternatifi olarak sıkça tercih edilmektedir. SRS Ayçiçeği Lesitini seçmek, doğal ve akıllıca bir karardır. Yüksek kaliteli ayçiçeği tohumlarından elde edilen Ayçiçeği Lesitini, saflığı ve performansıyla öne çıkmaktadır. Soya lesitini için daha sağlıklı bir alternatif olup, soya alerjisi olanlar veya soya içermeyen ürünleri tercih edenler için mükemmel bir seçimdir. Nötr tadı sayesinde, çeşitli gıda ve kozmetik formülasyonlarına sorunsuz bir şekilde karışarak stabilite ve doku artırır. Diğer İsim: Ayçiçeği Lesitini Özellikler/Saflık: Fosfatidilkolin ≥%20 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 8002-43-5 Görünüm: Açık sarı Toz Ana işlev: Bileşenlerin Ayrılmasını Önlemek; birçok gıda formülasyonunda Bağlayıcı Ajan. Test Yöntemi: TLC Renk: Açık sarıdan sarıya Koku: Bu ürün, fosfolipidlerin özel bir aromasına sahip olmalıdır. Durum: Bu ürün toz, mumumsu, sıvı veya macun olmalıdır. Asit Değeri (mg KOH/g): ≦36 Peroksit Değeri (meq/kg): ≦10 Aseton Çözünmezleri (W/%): ≧60 Heksan Çözünmezleri (W/%): ≦0.3 Nem (W/%): ≦2.0 Ağır Metaller (Pb mg/kg): ≦20 Arsenik (As mg/kg): ≦3.0 Kalıntı Solventleri (mg/kg): ≦40 Fosfatidilkolin: ≧%20.0
Vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için gıda sınıfı limon tuzu - Yardımcı maddeler

Vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için gıda sınıfı limon tuzu - Yardımcı maddeler

Sitrik asit, güçlü ekşi bir tada sahip organik bir asittir ve gıda koruyucu ve antioksidan olarak kullanımı oldukça belirgindir. Ayrıca, özellikleri onu mükemmel bir asitleştirici, jel oluşturucu ve lezzet artırıcı yapmaktadır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün temini sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyor ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: Sitrik Asit Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 77-92-9 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Metal temizliği, güzellik, gıda katkı maddesi, yorgunluk önleyici, sterilizasyon Test Yöntemi: HPLC Koku & Tat: Kokusuz, güçlü bir asidik tada sahip Tanımlama: Pozitif Analiz: %99.5 ~ %100.5 Çözüm görünümü: Testi geçer Su: %7.5 ~ %8.8 Ateşte kalıntı: ≤%0.05 Sülfat: ≤150ppm Oksalat: ≤100ppm Alüminyum: ≤0.2ppm Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT0.5ppm Arsenik (As): NMT1ppm Cıva (Hg): NMT1ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT2 IU/mg
Şekersiz Savunucular İçin Çok Amaçlı Acesulfame-K - Yardımcı Maddeler

Şekersiz Savunucular İçin Çok Amaçlı Acesulfame-K - Yardımcı Maddeler

Acesulfam-K, kalori içermeyen bir yapay tatlandırıcıdır, şekerden 200 kat daha tatlıdır ve ısıya dayanıklıdır. Besin değeri olmayan bir tatlandırıcı olarak, normal pH aralığında gıda ve içeceklerde neredeyse hiç konsantrasyon değişikliği olmadan kullanılmaktadır. Diğer tatlandırıcılarla, özellikle aspartam ve sikloheksilsülfamat ile kombinasyon halinde kullanılabilir. SRS Nutrition Express, sıkı endüstri standartlarına uygun maliyetli Acesulfam ürünleri sunmaktadır. Diğer İsim: Acesulfam-K Özellikler / Saflık: 99.0~101.0 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 55589-62-3 Görünüm: beyaz kristal toz Ana işlev: yapay tatlandırıcı ve şeker ikamesi.
Bitki Tabanlı Devedikeni Ekstresi, Karaciğer ve Safra Kesesi Dostu - Fonksiyonel Bileşenler

Bitki Tabanlı Devedikeni Ekstresi, Karaciğer ve Safra Kesesi Dostu - Fonksiyonel Bileşenler

Silymarin olarak da bilinen süt devedikeni, Asteraceae ailesinin enginarından elde edilen doğal bir flavonoid lignandır ve ana bileşenleri silybin, izosilybin, silydianin ve silychristin'dir. Doğal olarak Avrupa'ya özgüdür ve erken kolonistler tarafından Kuzey Amerika'ya getirilmiştir. Doğu Amerika Birleşik Devletleri, Kaliforniya, Güney Amerika, Afrika, Avustralya ve Asya bu türün doğal habitatıdır. Karaciğer ve safra kesesi hastalıklarını tedavi etmek için kullanılır. Süt devedikeni, hepatit, siroz, sarılık, diyabet, hazımsızlık gibi hastalıklar için bir diyet takviyesi olarak pazarlanmaktadır. Diğer İsim: Bitki kaynaklı Süt Devedikeni Ekstresi, karaciğer ve safra kesesi dostu Özellikler / Saflık: Bitki kaynaklı Süt Devedikeni Ekstresi, karaciğer ve safra kesesi dostu (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 84604-20-6 Görünüm: Sarıdan Sarımsı Kahverengi Amorf Toz Ana işlev: Karaciğer sağlığı, diyabeti iyileştirme, kalp için iyi Test Yöntemi: UV, HPLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Silymarin ≥40% Parçacık boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤5.0% Ateşte kalıntı: ≤5.0% Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözünürlük: ≥99% su içinde çözünür Çözücü kalıntısı: EP standardını karşılar Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Soya Lesitini: Kaliteli Emülgatör - Yardımcı Maddeler

Soya Lesitini: Kaliteli Emülgatör - Yardımcı Maddeler

Soya lesitini, soya fasulyelerinden elde edilen doğal bir maddeyi temsil eder. Gıda endüstrisinde yaygın olarak emülsifiye edici, stabilize edici ve kalınlaştırıcı ajan olarak kullanılır. Soya lesitini, bileşenlerin bir araya gelmesine ve bağlanmasına yardımcı olarak ayrılmayı önler ve çeşitli gıda ürünlerinin genel dokusunu iyileştirir. Ayrıca, dağıtıcı ve nemlendirici özellikleri nedeniyle kozmetik, ilaç ve diğer endüstriyel uygulamalarda da kullanılmaktadır. Diğer İsim: soya lesitini CAS Numarası: 8002-43-5 Görünüm: sarımsı-kahverengi toz veya mumlu veya sıvı veya macun Ana işlev: emülsifiye edici ajan Test Yöntemi: TLC/HPLC Renk: Sarıdan Kahverengiye Koku: Lesitinin benzersiz kokusu Doku: Viskoz sıvı, macun, toz, granüler veya blok Aseton Çözünmez: ≥60% Kurutma kaybı: ≤2.0% Heksan Çözünmez: ≤0.3% Asit Değeri, mgKOH/g: ≤36.0 Peroksit Değeri, mmol/kg: ≤5.0 Kalan Solvent: ≤50ppm Kurşun (Pb): NMT2.0ppm Toplam Arsenik (As): NMT3.0ppm Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış Raf Ömrü: İki yıl, eğer kapalı tutulur ve güçlü güneş ışığı ve ısıdan uzak bir yerde saklanırsa